Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 08:21

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2017 » Февраль » 16 » Зустріч з воїнами АТО
17:40
Зустріч з воїнами АТО

Зустріч з воїнами АТО

З метою патріотичного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі 15 лютого 2017 року в шкільному підрозділі Прилуцького навчально-реабілітаційного центру (директор Гусаченко С.В.) була організована зустріч учнів початкових класів з воїнами – учасниками АТО.

Цюрук Ярослав та Манченко Микола – наші земляки-прилучани, які майже рік захищали східні рубежі нашої держави від непроханого агресора.

Герої розповідали про події на сході України, про героїзм наших бійців, про визволені від сепаратистів міста та села, визначні місця східної України.

Багато дітей (спочатку сором’язливо, а потім сміливіше) задавали питання, які їх цікавили: «Чи страшно воювати? Хто вас підтримував? Де ви проживали, харчувались? Про що думає людина, яка йде захищати свою Вітчизну? Що значить на війні дружба?»

Гості щиро відповідали на всі запитання, хоча було видно, як важко пригадувати товаришів, які полягли від сил противника, пригадувати події, які багато в чому змінили не тільки їх погляди на життя, а й на важливість таких загальнолюдських цінностей і рис, як доброта, співчуття, самопожертва.
Також воїни показали дітям свої обладунки, які отримали від волонтерів (бронежилет, розгрузка, наколінники), дали можливість їх приміряти та відчути себе захисником Вітчизни, на прохання дітей розповіли про нагороди, отримані за героїзм та мужність.

Ця зустріч нікого не залишила байдужим. Учні та вчителі не могли стримати сліз, слухаючи розповіді учасників АТО, переглядаючи змістовні відеопрезентації про події на сході нашої країни.

Саме такі зустрічі формують в дітей патріотичне почуття, виховують з юних років громадянина-патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини.

Всі учасники виховного заходу вшанували пам'ять загиблих на сході України хвилиною мовчання.

На згадку про хвилини приємного спілкування учні початкових класів подарували гостям власні малюнки та передали листа для воїнів з найщирішими побажаннями швидкого повернення живими та неушкодженими додому.

Сподіваємося, що в найближчий час ця неоголошена війна закінчиться, і в Україну прийде мир та спокій.

                                                                                                       

 

                                                                                                         

Переглядів: 356 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Февраль 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz