Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 09:20

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2021 » Февраль » 23 » Вшанування героїв Небесної Сотні
17:31
Вшанування героїв Небесної Сотні

Кажуть, коли народжується дитина, Бог запалює зірку на небі і посилає ангела-охоронця. За іншим повірям, зорі – це души тих померлих людей, котрі відзначилися добрим, непорочним життям на землі. За ці роки на небі зявилося дуже багато зірок, тому що багато людей відійшли у вічність, захищаючи свою Батьківщину. І всі ці зірки мають однакові імена: Мужність, Добро, Хоробрість, Сміливість, Безстрашність, Відвага, Героїзм. Давайте згадаємо імена героїв, які стали на захист своєї Батьківщини.

Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути Українцем і за свою Батьківщину.

Серед Небесної Сотні  були як зовсім юні, так і вже сиві люди з усіх куточків України – від  сходу до заходу, від півдня до півночі. Небесна Сотня об’єднала  в собі народ усієї Соборної України.

У нашому закладі відбулися заходи з метою вшанування героїв Небесної Сотні, виховання поваги до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості  та виховання учнів у національно-патріотичному дусі.

У класних колективах пройшли години спілкування «Сучасні борці за єдність України». Організували та провели інформаційний захід «Герої не вмирають…Просто йдуть..» для учнів 1-4 класів. Учні переглянули документальний фільм «Майдан - Революції Гідності народу».

  

Вихователями ГПД були проведені: година Людяності «Співчуття» у 4 класі, Урок памяті «Герої не вмирають» у 3 класі, бесіда «Зростаймо патріотами» у 2 класі, урок пам’яті «Уклоняємося усім героям»

    

Мільйони українців віддали свої життя за власну націю і державу. Захисники нашої Вітчизни поклали душу і тіло на вівтар свободи своєї країни.

Хай пам'ять про мужніх громадян України, що відділи своє життя заради щасливого майбутнього своєї Батьківщини, згуртує усіх нас, дасть силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави!

Переглядів: 110 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Февраль 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz