Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 07:23

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2020 » Февраль » 25 » ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ
17:36
ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ

Відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

     Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав,  з метою патріотичного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі   у КЗ «Прилуцький НРЦ» Чернігівської обласної ради  13 лютого 2020  року  з учнями початкових класів  проведено   зустріч з учасниками  бойових дій у Афганістані Сагайдаком Валерієм   та Гончаруком Миколою , членами громадської організації «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини».   Біль Афганістану і сьогодні є раною для України. На жаль, на землі України  і тепер гине мирне населення і колишнім воїнам-афганцям теж доводиться знову брати до рук зброю, але вже для того, щоб виборювати цілісність рідної землі.

      Гості  розповіли дітям  про події  афганської війни, про героїзм наших бійців.    Учні  задавали питання, які їх цікавили: «Чи страшно воювати? Хто вас підтримував? Де ви проживали, харчувались? Що значить на війні дружба?»

      Також  запрошені  показали  дітям військові  обладунки,  дали можливість їх приміряти та відчути себе захисником Вітчизни. На прохання дітей   Сагайдак Валерій розповів і  про власні  нагороди, отримані за героїзм та мужність, разом із дітьми пригадав бойових побратимів з цікавим переглядом армійського фотоальбому. 

   Саме такі зустрічі формують в дітей патріотичне почуття, виховують з юних років громадянина-патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини. 
    Всі учасники виховного  заходу вшанували пам'ять загиблих  героїв України хвилиною мовчання.  На згадку про хвилини приємного спілкування учні початкових класів подарували  гостю  власні малюнки та сувеніри.

      

      

 

Переглядів: 134 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Февраль 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz