Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 15:02

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2014 » Ноябрь » 13 » В гостях у книги
13:24
В гостях у книги

 Роль бібліотекаря та педагога у вихованні читацьких інтересів важко переоцінити, бо дитина, яка свого часу не зустрілася з доброю книгою, не стане в майбутньому  особистістю.   

Так  23 жовтня 2014 року  учні 1 та 2 класів Прилуцького навчально-реабілітаційного центру ( директор Гусаченко Світлана Володимирівна )  відвідали міську дитячу бібліотеку ім. Павла Білецького-Носенка (завідувачка Гнатів Євгенія Валентинівна ) , де відбулася зустріч з  прилуцькою поетесою Світланою  Коробовою . Метою  даного заходу було допомогти учням з особливими освітніми потребами  осягнути значення книжки в житті людини, викликати інтерес до розумного порадника, розширити  знання про характерні для рідного краю професії людей, про конкретних їх представників, поповнити знання батьків  у галузі дитячої літератури і дитячого читання.

Для маленьких школяриків бібліотекарі провели цікаві та змістовні екскурсії «вулицями» даної світлини  в яких брали участь і батьки учнів. Знайомство малечі з бібліотекою виявилося новим, невідомим в той час цікавим та захоплюючим: стелажі з книгами, різноманітні дитячі енциклопедії, безліч казок. Дуже зацікавили дітей книжкові полички :  «Для маленьких читайликів», «Бути розумним  - це круто  », «Країна Читалія запрошує »  на яких відвідувачі відзначили своєю увагою  книжкові новинки

Юні читачі також  з великим захопленням спілкувалися з поетесою Світланою Коробовою  відгадували загадки, слухали її вірші, вчилися римувати слова і їм це з задоволенням  вдавалося.  На згадку про цю зустріч діти  отримали в подарунок збірки  книг від поетеси та працівників дитячої міської бібліотеки. У відповідь діти з великою вдячністю   подарували їм   вірші про любов до рідного краю.

Педагоги центру , діти  та батьки  мали можливість відчути , що це впевнені  в собі професіонали  націлені на співпрацю з читачем,  вмілі наставники, які  створили дітям позитивний простір спілкування, атмосферу   дружнього тепла  та затишку.

Педагог соціальний                        Ведмідська Наталія

Вчитель початкових класів            Овдієнко   Ярослава 

Переглядів: 488 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Ноябрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz