Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 01:04

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2021 » Май » 25 » ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
14:16
ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому, в травні 2021 року пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху в початковій школі під час  роботи ГПД.

Протягом тижня учні мали можливість якомога більше поглибити свої знання про правила дорожнього руху через: спостереження за транспортом, за роботою світлофора, облаштування дороги, дорожні знаки та їх значення, права та обов'язки пішоходів тощо. Серед заходів, які були проведені у школі, учням запам'яталися виховні години та бесіди: «Безпека на дорозі – безпека життя», «Правила дорожнього руху», «По дорозі додому, і до школи». Під час виховних годин, бесід, уроків гарної поведінки, розглядання ілюстрацій, читання художніх творів, створення ігрових ситуацій дітям надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор з м’ячем, катанням на самокатах, велосипеді поблизу проїжджої частини.

Організовано тематичну виставку дитячих малюнків «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя»; підготували папки – пересувки: «Грамотний пішохід», «Дорожні пастки», «Безпека на дорозі», «Я - пішохід» та ігротеку: «Намалюй дорожній знак», «Склади дорожній знак», «Штраф порушнику», «Транспорт»  з безпеки дорожнього руху. Перевірити знання з правил безпечної поведінки на дорозі допомогли рухливі ігри та ігри-змагання «Червоний, жовтий, зелений», «Вправні водії»,«Заборонений рух», «Сигнали світлофора»; робота із сигнальними картками «Так - Ні»; вправа «Мікрофон», які в ігровій формі провели для учнів 1 – 4 класів.

Діти під час проведених заходів розгадували загадки, малювали, складали дорожні знаки, грали в рольові, рухливі, дидактичні ігри, переглядали пізнавальні мультфільми «Уроки тітоньки Сови» та презентації «Увага, на дорозі діти!».

Проведена робота була змістовною, корисною, цікавою і сприяла повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху. Діти показали достатній рівень знань з правил дорожнього руху. Всі заходи під час проведення Тижня безпеки дорожнього руху пройшли на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним.

  

  

  

Переглядів: 105 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Май 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz