Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 15:32

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2019 » Декабрь » 26 » МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДА
10:30
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ІНВАЛІДА

Заходи до відзначення Міжнародного дня інвалідів

             Щороку на початку грудня у Міжнародний день інвалідів уся світова спільнота ще раз переосмислює все, що зроблено на підтримку дітей з особливими потребами, і консолідує спільні зусилля задля їх гармонійної інтеграції у сучасне суспільство.

            Відзначення Міжнародного дня інвалідів –  це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед дітьми з обмеженими фізичними можливостями, що потребують захисту та підтримки. Діти  з особливими потребами – це не просто категорія дітей. Це окремі життя, окремі трагедії, окремі людські надії. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти, і хто допомагає.

            3 грудня 2019 року  у комунальному закладі «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської обласної ради  відбулось  свято, присвячене   відзначенню Міжнародного дня інвалідів. На святкування до навчально-реабілітаційного центру, аби привітати  дітей з особливими потребами, трудовий колектив, керівництво Центру , завітали   в рамках багаторічної співпраці  студенти Прилуцького-гуманітарно-педагогічного коледжу з розважальною програмою «Світом править доброта». Гості   висловили слова подяки колективу та директору  Центру С. Гусаченко  закладу за чуйне ставлення до дітей з особливими потребами, за атмосферу доброзичливості, милосердя, постійної уваги і підтримки, які панують в Центрі, а також організували цікаві та веселі розваги з дітьми та вручили солодощі для всіх  вихованців навчально-реабілітаційного центру. Для  студентів педколеджу, як для майбутніх  педагогів , що  працюватимуть в умовах інклюзивного навчання ,  з метою розширення  їх уявлень про умови перебування дітей у закладі, здійснення комплексної реабілітації дітей було проведено змістовну  оглядову екскурсію, організовано   виставку-огляд практичних матеріалів для освітньої, корекційної роботи з дітьми. 

  Під час взаємного   спілкування  діти ще раз переконали всіх учасників заходу: «Ми – не інші, ми такі ж як ви, любіть нас такими, якими ми є!!»

          

Переглядів: 190 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz