Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСреда, 15.05.2024, 19:00

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2020 » Декабрь » 22 » МИЛОСЕРДНИЙ МИКОЛАЙ
17:10
МИЛОСЕРДНИЙ МИКОЛАЙ

«Милосердний Миколай»

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий його знає! Щороку він приходить у кожну родину з миром і подарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється і  кладе під подушку такі бажані гостинці.

Кожного року вихованці Прилуцького навчально-реабілітаційного центру (директор С. Гусаченко) з нетерпінням чекають на це свято. Зважаючи на карантинні заходи, свято нинішнього року проходило в теплій родинній атмосфері закладу. Вихованці Центру спільно  з педагогами підготували незвичайне казкове дійство до свята, головним мотивом якого звучало добро і доброчинність, любов і повага один до одного. А потім було вручення солодких подарунків , іграшок, канцтоварів, необхідних гігієнічних засобів від благодійників, які були посланцями  Святого Миколая, адже сам Миколай, за легендою, весь свій великий спадок, що йому залишили батьки після смерті, роздав бідним та хворим. Бог визначив йому вічне духовне життя на небі і дав можливість раз на рік приходити на землю з дарунками до щирих, чесних дітей і дорослих.

Небайдужими  цей святковий день до наших вихованців були працівники агрохолдінгу «Компація Кернел» (СТОВ «Дружба Нова», директор Макуха І.В.), які передали дітям солодкі подарунки та іменні подарунки на замовлення дітей (діти напередодні писали листи про омріяні подарунки  Святому Миколаю,  а благодійники постаралась всі  дитячі мрії  здійснити).     Представники народного депутата  Верховної Ради України Бориса Приходька, представники партії «За життя»,тютюнової компанії , УБР, НГВУ, Прилуцької  міськрайонної організаціії Товариства Червоного Хреста України , магазину «Бебі-Бум» (директор Кожухар А.М.) передали в заклад солодощі, соки,  фрукти, цитрусові для дітей, миючі засоби, канцтовари. Свято продовжилось 21 грудня, у понеділок.  Для дітей було організовано солодкий стіл із подарованих дітям солодощів тютюновою компанією.

Як добре, що в цей такий нелегкий для всіх нас  час, знаходяться люди, які наслідуючи Святого Миколая, допомагають тим, хто найбільше цього потребує.  Адміністрація, дитячий колектив, весь колектив працівників Центру , батьки вихованців висловлюють щиру подяку за подарунки, теплу увагу до нашого закладу, підтримку і допомогу  в його зміцненні і розвитку. І нехай це безкорисливе добро відобразиться Вам, шановні благодійники, у здійсненні Ваших духовних та матеріальних мрій, нехай Боже благословення та успіх завжди будуть з Вами.  Наслідуймо добро і вчинки Миколая!

Нехай це свято стане для нас   і надалі стане святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

   

   

   

Переглядів: 136 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz