Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетверг, 16.05.2024, 15:41

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2014 » Декабрь » 18 » Діти - наше майбутнє, допоможи їм сьогодні
13:50
Діти - наше майбутнє, допоможи їм сьогодні

«Діти - наше майбутнє, допоможи їм сьогодні» – під таким гаслом 13 грудня 2014 року пройшла зустріч Посла Республіки Корея в Україні СОЛ Кьон Хун  з вихованцями КЗ «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр» (директор Гусаченко С.В.).  Зустріч була організована представниками Посольства  Республіки Корея в Україні  за підтримки  Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації (начальник А.А.Заліський).

Разом з Послом Республіки Корея СОЛ Кьон Хун та його дружиною до закладу завітали представники компаній Hundai Gorporation ,  Daewoo International, представники посольства Корея. На зустрічі були присутні міський голова Д.М.Барнаш, начальник міського управління освіти С.М. Вовк, начальник служби в справах дітей  Прилуцької міської ради Л.Г.Кулій.

Посол Республіки Корея СОЛ Кьон Хун  та представники компаній ознайомили присутніх із змістом соціального проекту  по допомозі українським дітям у скрутні  для нашої держави часи. В рамках зустрічі  було проведено оглядову екскурсію  Центру, присутні ознайомились з напрямками діяльності закладу, з видами послуг, які надаються дітям з особливими освітніми потребами . Цікавою і змістовною була культурна програма зустрічі, під час якої корейські артисти   продемонстрували народні та сучасні корейські танці, розважальні,  інструментальні номери. Вихованці Центру приготували для поважних гостей  за народним  звичаєм запашний український коровай  та   вітальну листівку з українських народних  пісень,  українських таночків   та запальних мелодій  у виконанні народного гурту “Мамай” міського Будинку культури (керівник М.Даниленко). Зі словами вдячності до присутніх гостей  звернулась директор Центру С.В.Гусаченко, міський голова Д.М.Барнаш.

Для вихованців Центру представниками Посольства  було замовлено солодкий стіл  від кафе «Ласуня» , де  діти поласували солодощами та екзотичними фруктами,  придбано іграшки та канцтовари. З метою підтримки святкового настрою під час зимових свят  Посольством  також замовлено в кафе «Ласуня» святковий солодкий стіл для вихованців Центру на свято Миколая (19 грудня) .

Питання подальшої співпраці між Посольством та Прилуцьким  навчально-реабілітаційним центром оговорено під час фуршету для дорослих, організованого представниками Посольства. Зустріч пройшла в  теплій дружній обстановці, залишила світлий слід в душах вихованців та колективу працівників  Центру.

Налагоджено ще один місток  співпраці з небайдужими людьми  до долі українських дітей із вразливих категорій суспільства , адже добро не має національності, а для тих, хто його проявляє, немає  державних  кордонів.

Адміністрація, всі вихованці Центру та їх батьки висловлюють глибоку повагу та подяку особисто Послу Республіки Корея в Україні СОЛ Кьон Хун, організаторам зустрічі та сподіваються на подальшу співпрацю в ім’я світлого майбутнього наших дітей.  

Переглядів: 553 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz