Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВоскресенье, 19.05.2024, 09:23

Прилуцький навчально-реабілітаційний центр

Меню сайту
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Головна » 2021 » Декабрь » 22 » День Святого Миколая
12:24
День Святого Миколая

День Святого Миколая

серце добром зігріває

         17 грудня 2021 року в комунальному закладі «Прилуцький навчально-реабілітаційного центр» Чернігівської обласної ради проводилося святкове дійство «Святий Миколай до нас завітай». У святково прибраному залі зібралися вихованці, батьки та гості. Педагоги  спільно з помічниками вихователів і дітьми підготували незвичайно казкове дійство, головними мотивами якого було добро та доброзичливість, любов і повага один до одного. Дитячі виступи хвилювали кожне людське серце, спонукали відгукнутися гучними оплесками. Батьки вихованців не приховували своїх емоцій, радості за успіхи діток.

    Небайдужими у цей святковий день до наших вихованців були посланці Святого Миколая, яким Господь дав силу творити дива й приносити у світ іще більше добра. Привітати діток зі святом прибули представник Прат АТ тютюнова компанія БЄТ «Прилуки» Надія Мазур, курінний отаман Прилуцького козацького полку Олександр Грачов, помічник народного депутата Бориса Приходька  Ада Могила, начальник сектору ювенальної превенції Прилуцької районного відділу поліції  лейтенант поліції Тетяна  Кузьменко, голова громадської організації «Українська громадська рада» Юлія  Капран, представники торгового центру  «Епіцентр», Прилуцької  міжрайонної прокуратури,    ПП «Альянс» ,  КП «Шкільний»,  ТОВ Агро Прилуки. Гості подарували дітям солодощі, фрукти, іграшки, канцтовари, миючі засоби, електроприлади, побутову техніку. Після святкового дійства традиційно тютюновою компанією  БЄТ «Прилуки» було організовано солодкий стіл для дітей .

   Як добре, що в такий нелегкий нинішній час є люди, які наслідуючи Святого Миколая, допомагають тим, хто найбільше цього потребує.

   Адміністрація,  вихованці  та  колектив Центру разом з батьками вихованців висловлюють щиру подяку за подарунки, тепло та увагу до нашого закладу, за  підтримку й допомогу в його зміцненні та розвитку. Тож нехай це безкорисливе добро повертається Вам, шановні благодійники, нехай здійсняться ваші мрії, нехай Боже благословення та успіхи, завжди будуть із вами.

  

 

 

Переглядів: 100 | Додав: SV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Декабрь 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный хостинг uCoz